Nieuwe toeristische website Harlingen in de lucht

Sinds begin dit jaar is de nieuwe website harlingen-welkomaanzee.nl in de lucht. Deze website is dé digitale vindplaats voor alle toeristisch-recreatieve informatie (bedrijven, bezienswaardigheden, arrangementen, etcetera) in Harlingen. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de Engelstalige versie en de Duitse volgt later dit jaar. De site is een initiatief van Dromen aan Zee & Heel Holland Kijkt.

Aanpassen van bestaande informatie
Staat uw bedrijf of organisatie al op de website? Dan horen wij graag of de tekst, foto’s en contactgegevens nog actueel zijn. Ziet u onjuiste informatie of wilt u iets vervangen, stuur dan een e-mail naar info@dromenaanzee.nl.

Wilt u ook op de website?
Staat uw bedrijf of organisatie nog niet op de website en wilt u graag worden toegevoegd? Dan ontvangen wij graag uw tekst en foto’s, zodat wij uw bedrijf of organisatie toe kunnen voegen aan de website. Voor meer informatie of het aanleveren van uw gegevens kunt u e-mailen naar info@dromenaanzee.nl.

Arrangementen
Heeft u een arrangement samen met een ander bedrijf of organisatie, en wilt u dat ook graag terugzien op onze website? Stuur dan uw informatie over het arrangement naar info@dromenaanzee.nl . Wij zorgen dat uw arrangement op onze website wordt geplaatst.

Kijk hier voor de nieuwe site

BBZ
EOC