Zeereizen per vrachtschip

Niet alleen zeilschepen bieden zeilreizen aan, ook vrachtschepen hebben soms de mogelijkheid om passagiers mee te nemen. Joris van Bree van CptnZeppos maakte ooit een reis van 14 dagen aan boord van The Atlantic Sun, via Liverpool en Halifax naar New York. De Atlantische Oceaan oversteken, leven tussen water en lucht, met slechts enkele passagiers, weg van de massa, zeeën van tijd zonder internet gaven hem rust en werkte inspirerend. Het contact met de bemanning en toegang tot de brug, de machinekamer maakte het nog specialer.

Van Bree had een fantastische reis, de ervaring was overweldigend, onbeschrijfelijk, met niets te vergelijken. Daarop besloot hij om meer mensen te helpen om een dergelijke reis te maken. Op zijn website vind je verschillende mogelijkheden, routes over de hele wereld en ook reisverhalen.

Kijk hier voor meer info

EOC
BBZ