Waddentrips met charterschepen

Waddentrips zijn reizen waarbij je op basis van volpension de Wadden gaat verkennen. Geniet van de prachtige natuur, de stranden en alles wat de eilanden te bieden hebben. Ga lopend, fietsend, aan de hand van een route of onder leiding van gidsen, op verkenning. Friesland Beweegt heeft de mooiste trips voor je samengesteld. Boek nu en hijs straks met onze schippers en gastvrouwen de zeilen!

Wandel-/Fietseditie – 26 juli t/m 1 of 2 augustus
In één week heerlijk fietsen of wandelen op elk van de 5 Waddeneilanden. Een vloot historisch zeilschepen brengt je elke dag naar een nieuwe haven. Vanuit daar kun je kiezen tussen de verschillende wandel of fietsroutes die op het eiland voor je zijn uitgestippeld. Doe mee aan deze Vijf Eilandentocht en ontdek de prachtige wandel- en fietsroutes van de Waddeneilanden!

Strandwandeling – 2 t/m 8 augustus
Bijzondere en uitdagende wandeltocht over de Noordzeestranden van de Waddeneilanden. We hebben speciale toestemming om op plekken af te meren en over stranden te lopen die normaal niet voor publiek toegankelijk zijn. Wil je dit bijzondere stuk Noordzeestrand wandelen en ben je niet bang voor een stevige uitdaging? Schrijf je dan nu in!

Vuurtoren wandeltocht – 2 t/m 8 augustus
Vaar mee met de vloot van de Strandwandeling. Wandel van vuurtoren naar vuurtoren op de vijf Waddeneilanden. Een afwisselende tocht waarbij je over het strand en door dorpjes loopt. Met deze tocht bezoek je de meest bijzondere plekken van het eiland.

Fotografieweekend – 16 t/m 18 augustus
Waddenweekend met workshops door een professionele fotograaf. Droogvallen, wadlopen en de natuurgebieden op Terschelling en Vlieland op de gevoelige chip vastleggen. Ook schilders zijn welkom, met een leuke workshop door een lokale kunstenaar.

Oostwad Zwerfweekend – 27 t/m 29 september
Zeil met dé Oostwad expert de wateren rond Schiermonnikoog. Droogvallen, wadlopen, de vogeltrek van dichtbij bekijken en met een gids de natuurgebieden bezoeken.

Kijk hier voor meer info

EOC
BBZ