De Jantje wordt verlengd

In de winter van 2019-2020 gaan we Jantje verlengen. De zaag gaat er door en er komt vier meter tussen. Meer comfort in de hutten, uitgebreidere sanitaire voorzieningen, ruimte voor een zithoek om lekker onderuitgezakt te genieten van je welverdiende rust na een actieve dag

Jij kan ons helpen dit grootse plan de realiseren!
Iedereen die Jantje een warm hart toedraagt kan één of meerdere centimeters sponsoren. Elke centimeter kost €400,-. Op de zijkant van de roef hebben we vier meter afgemeten. Iedereen die helpt krijgt een plaatje met zijn of haar (bedrijfs)naam erop én is van harte welkom op een van de sponsorweekenden die we in het voor- en najaar zullen organiseren.

De Jantje recent in Hoorn

Met donaties hopen we ver te komen. Wil je helpen in de vorm van een lening, met of zonder rente, dan zijn we ook daar blij mee. Neem voor meer informatie en de financiële verantwoording contact op met Marten Munstra.

De verlenging creëert bovendien ruimte om met andere, meer duurzame, ogen naar de toekomst te kijken. Het comfort van de gast blijft voorop staan, welke goed samen gaat met een milieuvriendelijker insteek. Zo zijn we bezig met een subsidietraject om Jantje op waterstof te laten varen en willen we ons steentje bijdragen aan een schonere wereld door middel van allianties met milieuorganisaties.

Nog even de voordelen op een rijtje:

  • Je naam wordt vereeuwigd op het leukste en misschien wel het eerste écht duurzame zeilcharterschip van Nederland
  • Toegang tot een van de jaarlijkse sponsordagen
  • 15% korting op geselecteerde reizen

www.sailing-jantje.nl    Mail of bel met Marten Munstra:   info@sailing-jantje.nl   tel: 0031 654 964 290

Afbeelding: zo gaat de Jantje eruit zien na de verlenging

BBZ
EOC