Aan boord tijdens Sail op Scheveningen

Van 20 tot en met 23 juni vindt de eerste editie van Sail op Scheveningen plaats. Ruim 25 bijzondere, grote zeilschepen komen naar de haven van Scheveningen, omdat dit dan de finishplaats is van de Liberty Tall Ships Regatta. Unieke schepen om te bewonderen én te betreden. Sail op Scheveningen staat garant voor vier dagen spektakel in de haven van Scheveningen en is bij uitstek hét evenement voor relatiemarketing.

Zo’n groot internationaal maritiem evenement is bij uitstek een evenement voor relatiemarketing, teambuilding of netwerkbijeenkomsten. Aan boord stappen van een indrukwekkend zeilschip met klanten, zakelijke relaties of het eigen personeel levert een ervaring op om niet snel te vergeten. Vaar tijdens deze arrangementen door de haven van Scheveningen en op de Noordzee. Bijvoorbeeld tijdens de Sail-In Parade, waarbij alle Tall Ships in een grote parade langs de kust de haven van Scheveningen binnen varen. Een unieke belevenis! Of vaar met uw relaties de Noordzee op met ondergaande zon tijdens één van de avondarrangementen. Een prachtig beeld van Tall Ships in de schemering, met een heerlijk diner aan boord.

De Tall Ships zijn naast een vaartocht ook voor een of deck party te reserveren voor gezelschappen van 30 tot maar liefst 250 gasten. Alle arrangementen zijn volledig verzorgd; van ontvangst in de haven van Scheveningen tot entertainment en catering aan boord. De gehele catering tijdens de arrangementen wordt verzorgd door lokale horecapartner Catch by Simonis.

Kijk voor meer informatie over het programma van 20 tot en met 23 juni en de zakelijke mogelijkheden op www.sailopscheveningen.nl. Of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Lees het gehele artikel op de bron: Voorburgs Dagblad

EOC
BBZ