BBZ schuift aan bij Commissie Arbo & Veiligheid

De KVNR, Vereniging voor Waterbouwers en de Redersvereniging voor Zeevisserij hebben een commissie gevormd die zich buigt over ontwikkelingen en verbeteringen voor de arbeidsomstandigeheden en veiligheid op de werkplek. Er schuiven steeds gasten aan zoals de Kustwacht of de KNRM en het Maritieme onderwijs en nu dus ook de BBZ. Bedoeling is dat dat vaker gebeurt. Bij de laatste bijeenkomst is er ondermeer gesproken over de wijze waarop veiligheidsaanbevelingen overgedragen kunnen worden.
Het werk van de Commissie sluit goed aan bij dat van het Platform Veiligheid Chartervaart (hoewel dat de focus heeft op de binnenvaart) en de ervaring van de commissie kan misschien helpen bij het richting geven aan het werk van het Platform.

Nog geen lid? Klik hier en wordt lid