Holland Sail bestaat 10 jaar en steunt daarom Water for Life

Voor zeilschepen is water heel belangrijk. Zonder water kan er niet gevaren worden. Maar voor mensen is water nog belangrijker. Op 3 mei 2019 bestaat Holland Sail 10 jaar. Naar aanleiding van dit lustrum steunen wij het goede doel Water for Life. Deze stichting bouwt watervoorzieningen voor mensen die anders geen toegang tot schoon drinkwater of voor ons vanzelfsprekende sanitair hebben.

Dankzij een unieke constructie kan Water for Life de donaties die zij ontvangen voor 100% inzetten voor de daadwerkelijke projecten. De Nederlandse drinkwaterbedrijven betalen voor de overheadkosten. De medewerkers en het bestuur zetten zich op volledig vrijwillige basis in. Door deze opzet is er geen strijkstok waar een deel van de donaties aan blijft hangen en komt al het gedoneerde geld ten goede aan het realiseren van kraanwater voor iedereen.

Holland Sail steunt dit doel, mede namens onze gasten. Voor elke boeking van een schip in het jaar 2019 doneert Holland Sail, omdat we 10 jaar bestaan, €10 aan de stichting Water for Life. 

Donaties gaan direct en in zijn geheel naar de projecten van Water for Life. De drinkwaterbedrijven die partner zijn van Water for Life nemen alle indirecte kosten op zich en de organisatie zet zich zonder vergoeding in.

Kijk hier voor meer info

Afbeelding: Water for Life coördinator Emma Lesterhuis en Holland Sail-voorzitter Hendrik Boland komen overeen dat Holland Sail €10 per boeking doneert aan Water for Life

EOC
BBZ