Wie helpt documentaire op bark Europa te realiseren

Deinende Dagen wil je een wereld laten zien die de meeste mensen niet kennen: wekenlang zeilend op de oceaan zonder land in zicht. Vera Hemmen en Gizelle Mijnlieff zeilen zeven weken op het tall ship Bark Europa. Aan boord maken ze een documentaire over het contrast tussen een leven vol prikkels en de rust van het leven op zee.

Al zeilend werk je samen met de natuur en de mensen aan boord. Met onze documentaire laten we het contrast zien tussen een leven vol prikkels en de rust van het leven op zee. De documentaire gaat over onze menselijke relatie tot de natuur en daarmee de verhouding tot technologische ontwikkelingen, waarachtigheid en het realiseren van je nietigheid, maar ook plastic in de oceaan en samenwerking.

Voor het filmen op zee hebben deze documentairemakers professionele apparatuur nodig. Bijvoorbeeld een stabilizer die ervoor zorgt dat de kijker niet zeeziek wordt bij beelden van een onstuimige oceaan. Voor het fine tunen zullen ook een componist, kleurcorrector en sounddesigner bij de film betrokken worden en de inschrijving voor filmfestivals is ook niet gratis.

Hier vind je de link naar de Cinecrowdpagina –> Deinende Dagen

Bron: Zeilhelden

BBZ
EOC