Tallship Company zoekt Commercieel- en Communicatiemedewerker m/v

Ben jij een assertieve netwerker en een kanjer in het overbrengen van de juiste boodschap? Vind je het interessant om je te verdiepen in de wereld van de zeechartervaart? Ben je daadkrachtig en creatief met taal? Dan willen we jou graag leren kennen!

Per direct zijn wij op zoek naar een

Commercieel- en Communicatie medewerker (m/v)

voor 32-40 uur p/w

met gevoel voor de juiste windrichting

Als Commercieel en Communicatief Talent ben jij verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van rederij Tallship Company. Contact maken en onderhouden met (potentiële) klanten staat voorop. Uiteraard kun je dit op de juiste manier doorzetten naar je collega’s op onze schepen. En weet je via een marketingstrategie de juiste personen en partijen te bereiken om onze positie in de markt te versterken. Je werkt vanuit thuishaven Franeker, maar deels vanaf een andere locatie werken is bespreekbaar.

Benieuwd naar deze functie? Lees dan de gehele vacaturetekst op onze website: https://www.tallship-company.nl/vacatures/