‘Eilân’: nieuw meerdaags festival op Terschelling

Terschelling krijgt in september een nieuw, meerdaags festival: Eilân. Met elektronica en alternatieve muziek. Eilân gaat zich afspelen rond het duinmeertje van Hee. Daar worden van 12 tot en met 15 september drie podia opgetuigd, voor een programma met vooral dance, elektronica en alternatieve muziek. Onder de optredende artiesten zijn gerenommeerde namen als Motor City Drum Ensemble, Apparat, Mr. Scruff, Colin Benders, Maribou State en Jungle By Night.

Verder staan er namen als Weval Duo, Antal, Portico Quartet, DJ Dustin, Map.ache, David Vunk & Tom Trago, The Mauskovic Dance Band, Cubicolor live, Olaf Boswijk, Luwten, Young Marco, Titia, Karel, Otzeki, Inner River, Some Chemistry, Upsammy, RadioRadio en Bakkie. Er worden nog meer acts aangekondigd.

Het festival is een initiatief van concertorganisator Mojo en Chasing The Hihat, een organisatie die vooral dancefeesten en festivals organiseert in Amsterdam – onder andere in het Olympisch Stadion. Deze club sloeg de handen ineen met drie danceprogrammeurs van Mojo.

Kijk hier voor meer info: www.eilan.nl

EOC
BBZ