Strand opruimen met goedkoop veerbootkaartje

Rederij Doeksen komt met een speciaal ‘Opruimdagretourtje’ tegen een sterk gereduceerd tarief. Voor maar € 12,50 p.p. (kinderen € 5,50 en € 3,50) kunnen mensen vanaf de wal een dag naar Vlieland of Terschelling om mee te helpen om de stranden op te ruimen. Hiermee wil het bedrijf een impuls geven aan de grootscheepse opruimactie die op dit moment op Vlieland en Terschelling wordt gehouden.

“De impact van het aanspoelen van al die spullen en rommel is natuurlijk gigantisch. De kust en ook de Waddenzee worden er enorm door vervuild en belast,” zegt Annemieke van Brummelen, hoofd marketing en communicatie. “Veel van onze medewerkers wonen op de eilanden en helpen al mee met het opruimen. We horen dat ook veel mensen van de wal naar de eilanden willen komen om mee te helpen om de stranden weer schoon te maken. Dat is geweldig en hier werken we graag aan mee, alle hulp is welkom!”

De opruimdagkaart is verkrijgbaar en geldig tot en met zondag 13 januari a.s. Meer informatie is te lezen op www.rederij-doeksen.nl/opruimen.

Lees het gehele artikel op de bron: Harlingen Online

 

EOC
BBZ