Garantiefonds: stand van zaken

Op maandag 26 november was STO Garant aanwezig bij de jaarlijkse ledenvergadering van de BBZ. Via een uitgebreide vragenronde kregen schippers de gelegenheid al hun vragen te stellen en zo bekend te raken met de details van het garantiefonds.

Zowel tijdens de vergadering als bij de gezellige borrel na afloop bleek dat er veel enthousiasme is voor het fonds en dat de meeste schippers dit als de ideale garantieregeling zien. Toch zijn we er nog niet, want voor een gedegen opbouw van een fonds zijn er voldoende deelnemers nodig. En op dit moment komen we nog ongeveer 35 deelnemers tekort. Het is duidelijk dat een breed gedragen garantiefonds zeer belangrijk is voor de branche. Het zou daarom zonde zijn als toch besloten moet worden het fonds niet op te richten. Wacht daarom niet langer en sluit u vandaag nog aan bij het garantiefonds!

Aanmelden voor het garantiefonds is in 2 stappen geregeld:

  1. Stuur uw bedrijfsnaam en KvK nummer per e-mail naar zekerheid@sto-garant.nl.
  2. Maak de inschrijfkosten (€ 400,-) over naar rekeningnummer NL10 ABNA 0555 3259 62, ten name van Stichting Derdengelden Certo Escrow. Vermeld in de omschrijving ook de bedrijfsnaam en het KvK nummer.

Indien het minimaal benodigde aantal deelnemers niet gehaald wordt en besloten wordt dat het garantiefonds niet opgezet gaat worden krijgt elke deelnemer zijn inschrijfkosten terug.

Heeft u vragen over het garantiefonds? Stuur dan een e-mail naar zekerheid@sto-garant.nl of bel ons op 085 13 02 943.