Tall Ships en Replica’s op SAIL op Scheveningen

In 2019 zijn van 20 tot en met 23 juni tientallen Tall Ships, replica’s en zeezeilschepen te bewonderen in de haven van Scheveningen. Stichting Sail op Scheveningen organiseert in samenwerking met de Gemeente Den Haag ‘Sail op Scheveningen’. Scheveningen is de finishplaats van de Liberty Tall Ships Regatta die start in Rouen/Normandië vanwege 75 jaar D-Day.

Kri Bima Suci

De organisatie verwacht onder andere de Sedov (het grootste Tall Ship ter wereld uit Rusland), de KRI Bima Suci (een marine-opleidingsschip uit Indonesië, een in 2017 gebouwde grotere versie van de Clipper Stad Amsterdam) en El Galeon (een van de meeste imposante replica’s van de VOC-tijd uit Spanje).

De schepen zijn niet alleen in de haven te bezichtigen, maar er wordt ook volop mee gezeild. Stichting Sail op Scheveningen heeft als doel zoveel mogelijk jongeren mee te laten zeilen van Rouen naar Scheveningen en een unieke leerervaring te geven.

Voor publiek en bedrijven zijn vaartochten beschikbaar. Er zijn diverse mogelijkheden voor bedrijven en organisaties om bij te dragen aan en te participeren in het evenement. Naast samenwerking op gebied van sponsoring/exposure kunnen bedrijven vanuit Corporate Social Responsibility (MVO) participeren in ons Trainee Programma “Free your Future!” en het seminar “Voyage to the next Economy”. Het organiseren van workshops, lezingen, demonstraties of een eigen stand/expo ruimte in de Visafslag van Scheveningen behoort tevens tot de mogelijkheden.

Er zijn diverse sponsorpakketten of participaties beschikbaar. In samenwerking met het Nautisch Evenementen Bureau zijn verschillende vaararrangementen en deck parties op Tall Ships beschikbaar. Door de samenwerking met “Catch by Simonis” is de catering echt Schevenings.

Kijk hier voor meer info 

EOC
BBZ