Vooraankondiging Zeevaart & Algemene Ledenvergadering

Op maandag 26 november houdt de BBZ van 15.00 tot 17.00 haar algemene ledenvergadering in de Zeevaartschool in Enkhuizen. Op de agenda staan onder andere het nieuw op te richten garantiefonds en het kenniscentrum. Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen over onderwerpen die voor jou belangrijk zijn en om onderwerpen op de kaart te zetten. Voorafgaand aan de ALV is de zeevaartvergadering en na afloop van beide vergaderingen is er een borrel. De definitieve uitnodigingen worden per mail aan de leden verstuurd. Tot ziens in Enkhuizen!

26 november:
13.00 – 15.00 Zeevaartvergadering
15.00 –18.00 ALV
18.00 bier en bitterballen

 – BBZ inloopspreekuur op Klassieke Schepenbeurs

Heb je hulp nodig om te voldoen aan de eisen uit de Richtlijn Pakketreizen? Ben je nog niet Privacy-proof?  Kom dan langs op de klassieke schepenbeurs (9 10 en 11 november) in Den Helder.  Wij zitten klaar om al je vragen te beantwoorden.  

BBZ leden krijgen korting en  betalen 7,00 ipv 9.00.

Foto: Gijs van Hesteren