Eilandhopper groeit en zoekt samenwerking

Eilandhopper is de afgelopen 10 jaar gestaag gegroeid. Het concept van een zeilende veerdienst vervult een behoefte. Door actief te zeilen, gastvrij te zijn en een goede verzorging hebben we een steeds grotere groep mensen die met ons mee willen zeilen.

We hebben op het traject op het oostelijk Wad regelmatig ‘nee’ moeten verkopen omdat we vol zaten. We zijn daarom op zoek naar een ondernemer die volgend jaar in de zomervakantie met een derde schip onze dienstregeling wil komen versterken.

We zoeken daarbij nadrukkelijk iemand die met ons wil samen werken en mee wil bouwen aan Eilandhopper. Samen stellen we de dienstregeling samen, zodat deze goed aansluit bij wat jullie willen. Rustiger, of juist intensief, 3 weken of juist de hele periode. We kunnen ons voorstellen om met een schipper-eigenaar samen te werken, maar het kan bijvoorbeeld ook dat je voor de periode van eilandhopper een schip huurt waar je als zetschipper op vaart.

Maar wellicht heb jij een beter idee? We horen graag van je.

Bel met Tsjerk Hesling Hoekstra: 06-10195870 of met Tom Lamsma 06-14045800. of stuur een mail naar info@eilandhopper.nl