HISWA te water – Bataviahaven Lelystad

Van woensdag 5 tot en met zondag 9 september 2018 is de HISWA te water in de Bataviahaven te Lelystad. Alleen charterschepen met een eerder gemaakte reservering kun je de haven binnenvaren. En ntuurlijk de schepen met een zomerabonnement. Het heeft dus geen zin om op de bonnefooi naar de Batavia Haven te komen. Heb je een gereserveerde plaats meld je dan voor binnenkomst op VHF Kanaal 14 bij de Havenmeester.

De HISWA te water is niet alleen de enige echte in water bootshow van Nederland, maar ook een van de belangrijkste podia in Europa voor Nederlandse en buitenlandse jachtbouwers. Ieder jaar presenteren ruim 200 exposanten zo’n 250 nieuwe boten in alle soorten en maten.

Op de kade staan toeleveranciers van maritieme en lifestyle producten. Op en rond het water vinden allerlei activiteiten plaats voor zowel de beginnende als ervaren watersporter

Nieuw concept
De HISWA te water is hét evenement voor iedereen die van watersport houdt. Tijdens de HISWA te water zal er van alles te beleven zijn op het water en de kade. Bekijk de boten en watersportproducten, ontdek de nieuwste snufjes, geniet van gezellige muziek, deel ervaringen met andere watersporters/ondernemers en doe mee aan de vele activiteiten die op en rond het water plaatsvinden. De HISWA te water 2018 staat in het teken van het daadwerkelijk beleven van de watersport. Het credo is dan ook: I love watersport.

EOC
BBZ