STO Garant: de stand van zaken

Sinds 1 juli is de vernieuwde Richtlijn Pakketreizen van kracht. In diverse media is hier aandacht aan besteed, waarbij reizigers gewezen worden op hun rechten en zekerheden. Als toezichthouder publiceerde ook de Autoriteit Consument en Markt (ACM) een nieuwsbericht over de wetgeving.

Dat er in de sector veel aandacht is voor de wetgeving is ook bij ons gebleken. De afgelopen periode hebben we diverse nieuwe deelnemers mogen begroeten en we zien dit aantal nog steeds groeien. We merken dat nieuwe en potentiële deelnemers vragen hebben over de exacte werking van de derdengeldenoplossing en het platform van STO Garant.

Wij geven geïnteresseerden graag vrijblijvend een demonstratie van het platform waarbij alle vragen gesteld kunnen worden. Wilt u ook graag een demonstratie? Stuur dan een e-mail naar zekerheid@sto-garant.nl of bel ons op 085 13 02 943.