Met de Twister naar de Carib

Vanaf oktober 2018 vaart de Twister in 17 etappes via de Canarische eilanden naar de Carib en terug.
We vertrekken vanuit Amsterdam en komen vervolgens in Porto, Essaouira, en het Canarische eiland la Gomera. Hier maken we ontspannen wandel- en korte zeiltochten tussen de Canarische eilanden van zes keer een week. Deze weken kun je ook als groep boeken, met of zonder eigen catering. Daarna vertrekken we richting de Kaap Verden, Tobago, Martinique, Guadeloupe, Kingston, Bermuda, Azoren, Douarnenez en uiteindelijk weer terug naar Amsterdam.

Aan boord is plaats voor 12 gasten en een aantal trainees. Op diverse plaatsen kun je opstappen. Het liefst alleen op zeil en zonder gebruik van de motor steken we de oceaan over. Onderweg vervoeren we lokale producten zoals koffie, port, cacao en rum. Ons thema tijdens de reizen is fair trade en fair transport. Je hoeft geen geboren zeiler te zijn om deze mooie reis te maken. Als je ooit van plan was een oversteek te maken, doe het dan nu.

Kijk hier voor meer info 

Of bel 020-752 0893