Richtlijn Pakketreizen geldt niet voor dagtochtschepen

Dagtochten vallen niet onder de richtlijn en kunnen dus gebruik blijven maken van de BBZ Algemene Voorwaarden Vervoer. De ge-update AV zijn te downloaden via onze site. We hebben ze net afgestoft en opgepoetst en weer laten aansluiten op enkele wetswijzigingen. Klik hier.

Alle meerdaagse charterreizen vallen vanaf 1 juli 2018 wel onder de Richtlijn Pakketreizen. Deze richtlijn stelt eisen aan de informatieverstrekking, de aansprakelijkheid en er moeten insolventie-maatregelen worden getroffen. Op onze site lees je alles over de verplichtingen en hoe je aan deze verplichtingen kunt voldoen. We hebben hiervoor verschillende formats en informatiebladen gemaakt.  De Algemene Voorwaarden Pakketreis zijn afgestemd op de nieuwe wet.

Ze zijn hier te downloaden in het Nederlands Engels en Duits.

Nog geen lid? Klik hier en wordt lid