Help de Witte Swaen naar zee

De laatste fase van de bouw van de Witte Swaen moet gefinancierd worden door een loterij. De trekking is donderdag 15 november, er is dus nog maar heel weinig tijd om een lot te kopen. Met de opbrengst van de loterij kunnen de masten en zeilen betaald worden. Ook zal er een motor in het schip moeten om onder Nederlandse vlag te mogen varen.

Je kan een huis aan de gracht winnen in Harlingen of een Hyundai i105. Ook zijn er prijzen voor een nieuwe fiets t.w.v. € 1.000,- en verschillende kleinere prijzen. Maar het gaat natuurlijk om het steunen van de Witte Swaen, de replica van het schip waarna Willem Barentsz naar Nova Zembla voer.

Een lot kost € 96,-. Er worden maximaal 9.999 loten verkocht, maar minimaal 8.000. Je kan kiezen wat er met jouw geld gebeurt als de loterij niet doorgaat: je kan het geld terugvragen of je kan ervoor kiezen om het te doneren aan de Stichting Expeditieschip Willem Barentsz.

Op donderdag 8 november moesten er nog 2.500 loten verkocht worden, dus help nú mee om de Witte Swaen naar zee te krijgen!

Kijk hier voor meer info

 

BBZ
EOC